ISO 14001 Standard series is related to what?

تم إضافة السؤال من قبل Branko Kiric, Dr. , SEO & OWNER , Global Consulting
تاريخ النشر: 2014/11/22
Branko Kiric, Dr.
من قبل Branko Kiric, Dr. , SEO & OWNER , Global Consulting

Hello ISO14001 Standard establishes audit procedure that provide for the planning and conduct of an audit of an ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM.....Greetings Dr Branko Kiric

Dhaval Gohel
من قبل Dhaval Gohel , HSE Senior Executive , Intas Pharmaceuticals Ltd

Environment management system