In Professional Cash Flow statement where does Loan from Director/ Loan from Bank is shown?

تم إضافة السؤال من قبل Satish Koottala , Accountant , City Diamond Contracting LLC
تاريخ النشر: 2014/11/23
Muhammad Nuaman
من قبل Muhammad Nuaman , Accountant , AJYAL CATERING COMPANY W.L.L

Loan form Director/Bank is shown in the FINANCIAL activities section of Cash Flow statement.