ماهى الخطوات والاجراءات العملية لاستخراج رخصة تشغيل صناعية لمنشاة اقتصادية ؟ وماهى الجهات المنوط بها اصدار مثل هذه الرخصة وتسهيل اجراءات الحصول عليها؟

تم إضافة السؤال من قبل عبدالحليم جودة محمد محمد , صاحب ومدير المكتب , مكتب محاسب قانونى/عبدالحليم جودة محمد
تاريخ النشر: 2014/11/24
اسلام شوقى ابراهيم عبدالفتاح شوقى
من قبل اسلام شوقى ابراهيم عبدالفتاح شوقى , فرد أمن , توب للأمن

يا جماعه انا دلوقتى عاوز اشتغل فرد أمن براتب كويس معايا اعدادى بس بعرف اقرأ و اكتب كويس و افهم بعض الانجليزى سنى19 سنه مواليد19/9/1995 ساكن فى القليوبيه شبرا الخيمه ياريت حد يساعدنى رقمى ايميل الفيس