ماهي العوامل الاساسية في كسب ثقة العميل؟

تم إضافة السؤال من قبل صلاح علي الصاوى , مندوب مبيعات , قنديل للصناعة والتجارة
تاريخ النشر: 2014/11/24
Mohamed farouk
من قبل Mohamed farouk , Sales Executive , Mash primer

اول حاجه الصدق

لان العميل لما بيحس انك بتكدب علية بتقل ثقتة فيك

تاني حاجه النصيحة

النصيحة بتخلي العميل يحس انك قلبك علية وبتشاركة فى مشكلتة

وبالتالى بيكون فيه علاقة ثقة وشراكة ولو عرضت علية اى منتج بيكون مطمن وهو بياخدة

تالت حاجه الاسئلة

لما تسأل العميل عن مشاكلة والصعوبات اللى بيواجهها وتفهم انه ممكن يتعرض لمشكلة ده بيبقى لية ريأكشن كويس نفسيا عند العميل

abdulkarem bamhsoo
من قبل abdulkarem bamhsoo , تنفيذ العمليات المصنع , yascp مصنع ينبع للكمياويات المتخصصة

النصيحه

الصدق

جوده المنتج

شرح مفصل عن المنتج

خيارات بديله مطروحه