Can you combine together CMMI levels and project management?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/11/24
Amir Abdel-Ghany
من قبل Amir Abdel-Ghany

Yes I can as standards compliance is my the major field that is related to my experience and through it I audit all project activities and one of them is project management, project planning, risk, estimation, issue management, project monitoring and control...etc.