What is the difference between multitasking work and smart work under pressure?

تم إضافة السؤال من قبل Dipti Johnson D'souza , ASSISTANT MANAGER ADMINISRATION , HDFC BANK LTD
تاريخ النشر: 2014/11/25
Majd Ghozey
من قبل Majd Ghozey , officer lost and found (acting manager) , Saudigulf airlines

multitasking : Doing work with more time.Smart work: Doing work with less time and result is same.