Fire fighting : What is the size for 700 sprinklers for riser pipe @ 8 fps as per NFPA-13?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMMED MUBEEN AHMAR , MEP ENGINEER (INSTALLATION OF HVAC, PLUMBING, FIRE FIGHTING, SANITARY AND SEWER , AL-HADA CONTRACTING CO. LTD
تاريخ النشر: 2014/11/25
فيليب ثروت صموئيل مكسيموس
من قبل فيليب ثروت صموئيل مكسيموس , Solar energy PV system , diesel generator , Egyptian forced Army

shall not less than 150 mm connected with ZCV upto 300 sprinklers

Syed Asif Imran
من قبل Syed Asif Imran , Project Manager-MEP , Mantri Developer Pvt Ltd

Refering to NFPA13 , Wet riser size shall not be less than150mm connected with a Zone control valve upto300 Sprinklers.

riser shall be2 No.