What is most essential for an effective youth ministry?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/07/02
esraa jarara
من قبل esraa jarara , معلمة علوم عامة , وزارة التربية والتعليم العالي الفلسطينية

Recognizing the actual value and the true youth for society in all its various aspects, so it must be the availability of experts and qualified Almokhtsaan, who are able to all areas of literacy and the main concerns of youth.