In calibration of transmitters why use 4ma o/p for zero signal?why can't we use 1,2or3 as starting o/p or signal?

تم إضافة السؤال من قبل AKHIL MEENA PRASAD , Probation Engineer , IPA PVT LTD
تاريخ النشر: 2014/11/28
Ravi Chandra Penumarti
من قبل Ravi Chandra Penumarti , Dy.Manager (Instrumentation) , The Andhra Petrochemicals Limited

Dear Akhil

Any leakage or induced current in the transmitter loop will be less than4mA.