An effective way for an MNC to assess its economic exposure is to look at the firm's. . . . ?

<p><strong>a. income statement. </strong></p> <p><strong>c. retained earnings. </strong><strong>b. liquidity.</strong></p> <p><strong> d. level of stockholder's equity</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/11/30
Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Retained earnings, sir

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

c. retained earnings.

MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

C. REATINED EARNINIG

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer C

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

The answer is c. retained earnings .

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Thank you for the question

(C) Retained Earnings

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER C