The management consideration addressed first in strategic planning? A. Outsourcing B. Overall objectives of the firm C. Org. Structure D. Budget

تم إضافة السؤال من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)
تاريخ النشر: 2014/12/01
Urslan Ali
من قبل Urslan Ali , Supervisor Finance, Logistics , Sevens LLC - Al Naboodah Group

B Overall Objective of the firm

Strategic planning should must be aligned first of all its mission vision of the organisation.