What is route target in MPLS and why we use import/export route target?

تم إضافة السؤال من قبل imran khan , Network Consultant , Net Home
تاريخ النشر: 2014/12/04
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Whereas route distinguishers are used to maintain uniqueness among identical routes in different VRFs, route targets can be used to share routes among them. We can apply route targets to a VRF to control the import and export of routes among it and other VRFs.