Talent Management is important and essential in terms of HR. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/12/06
Subhranshu Ganguly
من قبل Subhranshu Ganguly , Quality Analyst. , WIPRO

True. Without managing ur talent u would not be able to fill up higher posts from internal resorces. And it is not advisable to put outsiders in high positions.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

sure100% true

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

100% true!

Kathy Mustafa
من قبل Kathy Mustafa , Personal Assistant to CEO- Managing Sales and Marketing Departments , Saudi Kinda Real Estate

True, but I also think it depends on size of company.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

True. Top managerial positions preferably  require internal source of recruitment, which could be the best strategy for the overall team work.