How much is the usual salary of safety officer abroad? what are the requirements to get hired easily?

for safety of technicians in outside plant

تم إضافة السؤال من قبل Jeffrey Abarro , Manager , COlorview CATV Inc.
تاريخ النشر: 2013/07/03
Ahmed Ali Mourad Zahran
من قبل Ahmed Ali Mourad Zahran , online Training , RRC Health and Safety Training

متوسط Safety Officer الشهري في مصر:3162 جنيه.
لكن عملية التعاقد: تعتمد على الخبرة ودرجة الإختبار المقدم لك خلال عملية التوظيف [من بعد/قبل المقابلة الشخصية]

Taherali Kagda
من قبل Taherali Kagda , Health, Safety, and Environment Manager , Arabian Construction Company (ACC)

It depends in which c o untry u like to work. For exampe, if u like to work in UAE n have UAE work experience than u may get salary up to aed7k-8k as HSE officer. It u dont hv UAE experience than u may earn up to aed5k pm. There is no special requirement but u need to be physically present.