What is a good sales training program?

تم إضافة السؤال من قبل Farah Husni , Supply Chain Manager , Supply Chain Corp
تاريخ النشر: 2014/12/09
Muhammad Haroon Qureshi
من قبل Muhammad Haroon Qureshi , Bussiness Manager , R.S.H Pharma Marketing

Sales Training is a skill that how we can develop our relation in market and put company given strategy in market and specialy boost the confidence on given assignment.