Talent Management makes organization more productive in terms of HR. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/12/09
Kathy Mustafa
من قبل Kathy Mustafa , Personal Assistant to CEO- Managing Sales and Marketing Departments , Saudi Kinda Real Estate

Yes definitely. Talent management makes HR look productive and organized..

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

true

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

Yes it is true.

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

Yes, ofcourse

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Talent management promotes efficiency and productivity. True.

Rahmat Ullah Khan
من قبل Rahmat Ullah Khan , Administrative Asst , Trojan Holding

Of course true.

Neil La-as
من قبل Neil La-as , Immigration Business Consultant , North American Services Center

True.  Talent Management enables the organization to place people in a position that actually befits the employee's qualifications, skills or talents.

Mohammad Mohammad Ahmed El-Safty
من قبل Mohammad Mohammad Ahmed El-Safty , مشرف تدريب وتطوير , شركة ميداس للتجارة العامة والمقاولات

True