How will you mitigate a political risk according to project management?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2014/12/10
Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

  1. Insurance as one option

  2. Avoid Political Risk with Control Procedures

  3. Deal With Risks On An Ongoing Basis

  4. Understand Macro and a Micro Political Risk Environment

  5. Diversify Political risks

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

 Agree Mr. Ali on the5 points, specially Insurance and control procedures.

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

fully agree with MR Basit Ali on the five points