When the pipeline underground when you should be covered put ONE Day Two days ?

تم إضافة السؤال من قبل aissa nettour , SV QA/QC , RHEINMETALL INTERNATIONAL ENGINEERING
تاريخ النشر: 2014/12/11
mussafar ahmed puthanpurakkal
من قبل mussafar ahmed puthanpurakkal , QA ( documentation & training ) , premierfoods

what kind of question is this? please verify your question my friend!!!!

Muhammad Zahid  Alvi
من قبل Muhammad Zahid Alvi , Senior Pipeline Engineer , Genesis Oil and Gas Consultants Ltd

Your question needs more clarification. Please do clear it and I will be happy to assist.