The functional manager and project manager have equal power in which organizational structure?A.Weak matrix B.Strong matrix C.Balanced matrix

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/12/15
LABIB KOOLI
من قبل LABIB KOOLI , Quality Assurance Manager & Training Consultant , Tunisian Vocational Training Agency (ATFP)

I guess

C.Balanced matrix