What are the important safety features of the vehicle?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Osman Mohamed , Fleet Maintenance Manager , Alnakhlah National for Transportation Services
تاريخ النشر: 2014/12/15
Naveed Ahmed
من قبل Naveed Ahmed , HSE Professional & Admin , Al Baraha Technical Laboratories

1) Seat Belts (2) Air Bags (3) Head Restraints (4) Head Injury Protection (5) Antilock Brake System

Latest  vehicles:

6) Traction Control (TC) Systems (7)Airbags (8) Anti-lock braking systems (ABS) (9) Electronic Stability Control (ESC) (10) Daytime Running Lights