In Microsoft SharePoint Designer, can I use Media Web Part to play flash videos? (note: Silverlight does not support flash!)

تم إضافة السؤال من قبل KHALIL OSMAN FUDL SAAD , IT Administrator , Emirates Environmental Technology Co
تاريخ النشر: 2013/04/15
Hani Qasem
من قبل Hani Qasem , SharePoint Architect / Project Manager , Freelancer

Hi , For OOB MWP "Media Web Part" no you can't, but you can develop custom MWP and deploy it then you can use it.
Thanks, Hani Qasem.