Does a leader need to be motivated? How can leaders maintain their motivation?

تم إضافة السؤال من قبل Ghanendra Mishra , Social Worker , International Organization for Migration
تاريخ النشر: 2014/12/18
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Yes he or she does, even though they are self motivated.

With the right people around them. Leaders motivate and get motivated.