WHAT SHOULD BE FIRST THING IN THE MIND OF PLANNERS WHEN THEY GIVE A PLAN?

تم إضافة السؤال من قبل Musadiq Rather , Administration Manager , Cottage Industries Exposition Ltd
تاريخ النشر: 2014/12/18
Mohammed Abdul Hannan
من قبل Mohammed Abdul Hannan , Planning Manager , North 25 (Subsidary of Dubai Holding & Meraas)

The first thing the planner should consider is the construction methodology.

Before starting the Planning phase, we need to make sure that the project has already been authorized by having a signed project charter.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Project Goals.