Which drawings does one usually provide for customer approval during the bid process?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed A. ElSaid , Audio Visual Engineer , ESE Pro. - Said Al Ajou.
تاريخ النشر: 2014/12/22
Sherif Saad
من قبل Sherif Saad , Technical Manager , Gazzaoui & Partners - Qatar

Shop Drawings

Schematics Diagram

Network Topology

Riser Diagram

jamir ibrahim
من قبل jamir ibrahim , Lead , Maha Group Of Companies

Usually Provide Key Plan, Line Diagrams and Execution Drawings of Preffered Engineer

Rajesh Karunamoorhty
من قبل Rajesh Karunamoorhty , Team Lead AV Presales Engineer , Zio Technology LLC

Shop Drawings

Schematics Diagram

shimelis wodashe
من قبل shimelis wodashe , Cashier ,waiter & barista , french bakery dubai

i have good humaninteys and sociale services