MEP activities to the Building Projects relates to....

تم إضافة السؤال من قبل mohammadidrees khan , Sr. MEP Manager , Smart skyline
تاريخ النشر: 2014/12/22
kareem ibrahim
من قبل kareem ibrahim , principal mechanical engineer , Orion engineering consultants

MEP activities in building relate to (Mechanica,Electrical and Plumbing )

RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Project Manager - Energy Optimization , Siemens

Broadly relates to Electrical (HV & LV), HVAC, Plumbing, Fire Fighting, IBMS