What security measures do you use in wordpress development?

تم إضافة السؤال من قبل Arunraj N , IT System Engineer , Major Key Events Management LLC
تاريخ النشر: 2014/12/24
nafees ahamed
من قبل nafees ahamed , IT & Sales Manager , London Group UAE

1) Never put default user name and passwords for WordPress sites

2) Move the default login page to a different sub directory say like www.domain.com/wp-login.php into www.domain.com/xyz/wp-login.php