Do you consider yourself a risk taker? (Give an example to back up your answer.)?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/12/24
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

No, I do not, and I have never been the one

anayat bukhari
من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation

I think it's true up to a certain level as I take risk by implementing new ideas that come to my mind.