Depreciation is: A. An accounting necessity only B. Tax necessity only C. Tax and accounting necessity D. Tax, accounting and audit necessity

تم إضافة السؤال من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential
تاريخ النشر: 2014/12/25
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (D)  >>>>>>>>>  Tax, accounting and audit necessity.

misbah mirza
من قبل misbah mirza , T.S.E , IFFCO

D: tax, audit and accounting necessity because it is accumulated expense

Muhammad Ali Rounaq Ali
من قبل Muhammad Ali Rounaq Ali , Accountant , Al Ahram Auto Spare Parts LLC

C. Tax and Accounting necessity

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Answer C is correct

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

D. Tax, accounting and audit necessity.

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

answer is c

Sahar Alech
من قبل Sahar Alech , Auditor / Financial Manager , Accounting Services Office

Depreciation is an accounting tax and audit necessity .

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option D

Raheem KIZHAKKEPAT
من قبل Raheem KIZHAKKEPAT , Senior Audit Assistant , BRG Associates

C is the correct answer, because depreciation is not necessary for Audit purpose.

But for Accounting and Tax purpose it's necessary.

Muhammad mohsin saleem
من قبل Muhammad mohsin saleem , General Accountant , Al Ghadeer Modern Trade Enterprises

tax accounting and audit

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer C