Various kinematic pairs are given below, choose the lower pair A ball bearings B tooth gears in mesh C camm and follower D crank shaft and bearing

تم إضافة السؤال من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society
تاريخ النشر: 2014/12/27
جعفر هندي زين السقاف
من قبل جعفر هندي زين السقاف , "Certified trainer by the Yemeni Engineers Syndicate." , Engineers Syndicate

Option - "A" Ball bearings

Haris Kidwai
من قبل Haris Kidwai , Procurement Executive , Yunus Textile Mill

Ball Bearing

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

Option A

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

A ball bearings.

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I agree, with option A