What is the toughest part about topographic surveys?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/07/04
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

To my mind ,

  1. I think when we work on local coordinate system because we have to convert all coordinate to WGS84
  2. When we work in mountainous areas
  3. Natural barriers. .

عمـــار عـبيدي
من قبل عمـــار عـبيدي , مراقب اشغال المسح العام , مديرية مسح الاراضي

The hard part topographic valuable geographical is Cmathiat conversion wgs84 pearls polar coordinates in the local system for each state