What is the most suitable lining length of portal structure for the unlined water way tunnel? Which is empty twice a year.

تم إضافة السؤال من قبل Perumal Muniyandy , Rock Mechanics & Tunnel Construction Engineer , Infotech Ideas Pvt. ltd, member of Programme Management Design and Supervision Consultant (PMDSC)
تاريخ النشر: 2014/12/29
fida muhammad
من قبل fida muhammad , site supertindent , BLOOM VISION GEN CONT LLC

the lining length should be 2-3 m long then 1-2cm strip should be fix or an expansion joint to be fix at each 2-3 meter.