فى تقييمك هل تكنولوجيا النشر الالكترونى تعمل على اباده الطريقة التقليدية او النشر الورقى؟

تم إضافة السؤال من قبل اسماء اسماعيل محمود سليم , رئيس قسم المكتبة بكلية التربية النوعية , المكتبة المركزية من27/7/2001-كلية التربية النوعية من27/7/2007حتى الان
تاريخ النشر: 2014/12/29
Tauseef Mohammed
من قبل Tauseef Mohammed , Architect/Leader , US Bank National

سوف تصويتي سيكون للتقدم التكنولوجي . فإن أي التقدم التكنولوجي يكون مزاياه وعيوبه.

Ehap hasan
من قبل Ehap hasan , مدير منطقه , الشبراوى

غير صحيح لن انواع الاتصال كثيره ولها مزاياها وعيوبها

AHMED HASHEM
من قبل AHMED HASHEM , computer technician and graphic designer , Twister Compan for Computer Services

لا اعتقد هذا رغم تقدم تكنولوجيا النشر وانتشارها بصوره واسعه يبقى للكتاب رونقه وعبقه

MAHMOUD MOUSSA
من قبل MAHMOUD MOUSSA , Logistics Specialist , Purolator Inc

أكيد حاتقل ولكن مش حتنتهى ... اوربا وامريكا وحتى اليابان  الى الناس فيها ماعندهومش اى وقت ومحتاجين يعملوا كل حاجة من خلال الكومبيوتر  ليسه عندهم جرائد ورقية بتوصية من وزارة الصحة لتغير الوضعية بتاعة مستخدمى الكومبيوترلحفظ النظر وسلامة العمود الفقرى  ورأفة بكبار السن الى مايقدرش يقعد يقعد على جهاز كومبيوتر لفترة كافية يقرأ فيها الجرائد الى بيحبها

Samah Qudah
من قبل Samah Qudah , الاداره العامه , اكاديمية الاجنحه العلمية

لا .. لان هناك العديد من الفئات لا زالت تعتمد على طرق النشر التقليدية

Mohammad Terkawi
من قبل Mohammad Terkawi , Senior Software Quality Assurance Engineer , Lean Business Services

نعم ولكن بحدود وليس بشكل كامل ما زالت الطريقة الورقية أو التقليدية بالأحرى متداولة ومن الممكن أن تكون أكثر وثوقاً من النشر الإلكتروني بالرغم من أن الحالتين من الممكن أن تكون غير موثوقة

SALEH SALEM SOLIMA AMER
من قبل SALEH SALEM SOLIMA AMER , Jeddah Cultural Exchange Company. . , Jeddah Cultural Exchange Company. .

التكنولجيا  جعلت الاستخدام الورقي أقل, والدليل على ذلك تحول الكثير من الصف للنشر الاكتروني ولكن لا نستطيع أن نقول إبادة

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

بسم الله الرحمن الرحيم

السؤال ده عامل زي متكون بتقول انك تقدر تستغنى عن الفرجه على الفيلم الابيض والاسود

حتقل بس مش ممكن نستغنى عنها والحل فتح المواقع الالكترونيه لدور النشر مع التطور وتقليل النشر الورقي مع التحليل للسوق وهبوط مستوى القراءه للورقيات

تقليب الصفحات به احساس مختلف بالواقعيه وهو مالا تستطيع الاستغناء عنه

ملاحظه

امازون الموقع الرسمي للكتب بيبعتلك النسخه الورقيه لحد البيت , فما السبب ؟

على الرغم من ان الدول المتطوره سبقانا بمليون سنه ضوئيه لكن مازالت بتقرا الكتب الورقيه بشراهه