What is "life cycle" in plant maintenance?

تم إضافة السؤال من قبل Farid Abdullah , Managing Partner , Idraman Dairy Farm
تاريخ النشر: 2014/12/30
BONIFACE TAMBRO
من قبل BONIFACE TAMBRO , MAINTENANCE TECHNICIAN , COCOA PROCESSING COMPANY

It is the amount involve in a plat or firm which involve the expenses made to maintain plant machinery in order to keep production running all the time without any break down that can slow production.