As a Administrative officer How will you manage the stress and pressure at work?

تم إضافة السؤال من قبل Jeanelyn Dela Mata , Office Administrator , Al Waha Transport, Maint & Cont, Co. W.L.L
Abdulaziz Alshmmri
من قبل Abdulaziz Alshmmri , اداري , مستشفى الملك فيصل التخصصي

Relax and think positive constant, then won't feel tired of ... The thought that this pressure will be comfortable for your future

Victor Nzioka
من قبل Victor Nzioka , MERCHANDIZETR , NGOI SUPERMARKETS

by providing a friendly working environment