Why does bodybuilding affect facial structure?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/07/04
OMAR KHALED HAIDER OMAR
من قبل OMAR KHALED HAIDER OMAR , IT incharge and admin , Uttaran Properties Ltd

you just follow this link http://en.wikipedia.org/wiki/Facial_attractiveness#Facial_features

Daniel Sarmasan
من قبل Daniel Sarmasan , Instructor Fitness / Personal Trainer , Club Sportiv Gold Star

it's because of the water in your skin , you get puffy when bulking and you can see your bones when cutting