In applying variables sampling, an auditor attempts to predict a monetary population value within a range of precision (a) True (b) False

تم إضافة السؤال من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential
تاريخ النشر: 2015/01/02
Alfred Showunmi
من قبل Alfred Showunmi , Risk Manager , Olayinka Oyebola & Co (Chartered Accountants)

True

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

 (a) True