Where is the European Central Bank located?

تم إضافة السؤال من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy
تاريخ النشر: 2015/01/03
Muhammad Osama ijaz
من قبل Muhammad Osama ijaz , Accountant , Abdullah Ali bin Haider Gen. Trading (Group)

Frankfurt, Germany

FATEH BOUCHENE
من قبل FATEH BOUCHENE , institut d'emission , banque centrale d'algerie

The European Central Bank (ECB) is the main monetary institution of the European Union. It is established on 1 June 1998 on a federal model1 and its headquarters are in Frankfurt am Main, Germany