High Motivation can produce better results weather High intelligence ? ?

تم إضافة السؤال من قبل haseeb akhtar , Procurement Incharge , Jang group of Companies
Shams  Tabrez
من قبل Shams Tabrez , IT Administrator , Zenises Dmcc

BOTH THE FACTORS CAN PRODUCE BETTER RESULTS   BUT THERE IS A SLIGHT DIFFERENCE

HIGH INTELLIGENCE WITHOUT MOTIVATION CANNOT PRODUCE BETTER RESULTS

REASON:  IF YOU HAVE INTELLIGENCE  BUT YOU DONT HAVE MOTIVATION TO DO IT THEN IT IS THE MATTER OF CONCERN ,STAYING MOTIVATED AIWAYS WILL DEFINITELY PRODUCE BETTER RESULTS.

Rajadurai Manoharan
من قبل Rajadurai Manoharan , Technical Assistant , SASTRA University

produce success result