Audit is fact-finding process compares actual results with A)specified standards and plans B)expected results C)premature resultsD)preliminary results

تم إضافة السؤال من قبل Fazeeh Karadan , Financial Executive , Dyarco International Group WLL
تاريخ النشر: 2015/01/07
Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

A) Specific standards and plans.

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

Quality audit is fact finding process that compares actual results with specified standards and plans

Best to make small changes in questions