تحويل كود جافا مرتبط بداتا اكسس مدد مكان الداتا داخل الكود الى حازمه ملفات exe حتى يستطيع اليوزر استخدام البرنامج بسهوله

تم إضافة السؤال من قبل mena afefe , fullstack Mean Web Developer , Etolv
تاريخ النشر: 2015/01/07
mena afefe
من قبل mena afefe , fullstack Mean Web Developer , Etolv

دورت على النت كتير وكل البرامج الموجوده مش بتشغل الكود برنامج واحد بس اللى شغله هو الى JAR2EXE لكن البرنامج ده مربطش الكود المراد تحويله بلداتا اكسس

شكراً