Why working for airline is always better then working in travel and tourism company?

تم إضافة السؤال من قبل ALI AFZAAL , Ticketing, Visa & Sales supervisor , VAYA TRAVELS L.L.C
تاريخ النشر: 2015/01/09
deborah dasaolu
من قبل deborah dasaolu , travel consultant , quantum travels

AIRLINE EXPOSES YOU TO DIFFERENT PASSENGERS ESPECIALLY IMPORTANT DIGNITARIES

sabeer sadiq
من قبل sabeer sadiq

Meet multilingual nationalities in airports than travel and tourism industry.