What are the main two types of issues that can be defined ,assigned and managed in Primavera P6?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Harin , General Manager , Harinco For Contracting And Trading Company
تاريخ النشر: 2013/07/06
Binil Paul
من قبل Binil Paul , Sr. Planning Engineer , KEO International Consultants

1. Thresholds

2. Risks

Maged Eid El-wardany
من قبل Maged Eid El-wardany , Principal Planning Engineer , Al‐Marasem International For Development

thresholds & Risk