Who is a " collecting banker " ?

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Collecting Banker : Also called receiving banker, who collects on instruments like a cheque, draft or bill of exchange, lodged with himself for the credit of his customer's account.

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

fully agree with Mr. Venkitaraman.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

agreed with gentlemen

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

Agreed with the answer VENKITARAMAN