Professional skepticism requires that the auditor assume the management in the organization is _ ?

A. reasonably honest. B. neither honest nor dishonest.  C. not necessarily honest. D. dishonest unless proved otherwise

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/01/15
Hany Sabry
من قبل Hany Sabry , Finance Manager , Coffee Adress

B. neither honest nor dishonest.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option  >> ( B )   >>>>>>>>>>>>  { neither honest nor dishonest}

Roy Aviles
من قبل Roy Aviles , Senior Accountant , Bab Ishtar Group WLL

answer D. Its a mind-set of the auditor that material misstatement exist in all aspect of FS being audited.

Sahar Alech
من قبل Sahar Alech , Auditor / Financial Manager , Accounting Services Office

C is the answer