In the Traditional Approach, which one of the following remains constant?

a- Cost of Equity

b- Cost of Debt

c- WACC

d- None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2015/01/15
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

d- None of the above

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Option (d) >>>>>>>>>>>  None of the above.

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

Opt D

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

d- None of the above

is the answer.

Sahar Alech
من قبل Sahar Alech , Auditor / Financial Manager , Accounting Services Office

The answer is d

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

answer is D

Michael Pawa
من قبل Michael Pawa , cashier , sharjah cooperative society

noneof the above

Roy Aviles
من قبل Roy Aviles , Senior Accountant , Bab Ishtar Group WLL

in traditional approach, WACC is constant.