What type of laptop would be best for graphics internet web design basic office and making cds?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/04/16
charaf Moustakim
من قبل charaf Moustakim , Project Manager , Morpho ( Safran group)

Mac-book if you are a professional you can use mac book pro .

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

For professional graphics use, to get the best and quick results you should have a mobile workstation, with certified graphic software drivers to avoid a lot of bugs