كيف يكون قسم المشتريات في اي منظمة مركز للربح؟

تم إضافة السؤال من قبل Ateeq Aljehani , Procurement Advisor , King Abdullah University of Science and Technology(KAUST)
تاريخ النشر: 2013/07/06
Osama Mohamed Abdel Aziz
من قبل Osama Mohamed Abdel Aziz , Procurement category manager - Admin & IT , Ezz steel

1- Cost saving

2- Quality of product. (for longer life time)

3- Strategic deals & contracts

4- Reverse engineering for imported spare parts ( local fabrication instead of import).

5- Introducting solutions which may lead to minimize expenses & maximize profit.

Ateeq Aljehani
من قبل Ateeq Aljehani , Procurement Advisor , King Abdullah University of Science and Technology(KAUST)

good answer