So here is a question that popped in my mind, what is the basic rule of negotiation ?

تم إضافة السؤال من قبل Ruman Farrukh Butt , Travel Agent , Emenac Travel
تاريخ النشر: 2015/01/18
Rahul Ganesan
من قبل Rahul Ganesan , Project Document Controller cum Co-ordinator , AMBB MARBLE & STONE

The basic rule of negotiation is understanding and reading the other person first.......!