What do you think about the saying (however good you are, you can always improve)?

تم إضافة السؤال من قبل Amrut Desai , former Managing Director & Country Manager India & SriLanka , Hohenstein India Pvt Ltd-fully owned by Hohenstein Institute GmbH Germany
تاريخ النشر: 2013/07/07
Eniola Olubiyi
من قبل Eniola Olubiyi , Sales associate , M. H. Alshaya

It simply means. Knowledge has no limitation. We learn. Everyday. And everyone regardless of who you are must be open to learning new things, new ideas etc