Large Government borrowing can cause yield curve to shift upward. i. False ii. True iii. Difficult to say iv. Remains same

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/01/24
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

ii. True

Mukesh Varadhan
من قبل Mukesh Varadhan , Administration Manager , M/s. Triton Health Care

Difficult to say because I don't know.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

May be     True

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Option (ii) >>>>>>>>>> True

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Answer is true to shift the yield curve and not moving on the same previous curve .

LABIB KOOLI
من قبل LABIB KOOLI , Quality Assurance Manager & Training Consultant , Tunisian Vocational Training Agency (ATFP)

It seems that you're all bankers like Mr Vinod !

I support here Alex's response

Recent years China lost huge amount in Libya.

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I have to agree with Mr. Vinod Jetley's answer ... I believe true is the correct answer